Agenda

(Voor alle evenementen graag van te voren aanmelden via: e-mail of bel 06 39 65 57 59, tenzij anders aangegeven.)

Klankconcert in buurttuin Zoete Aarde

23 juni 2019

19:00 - 20:00

Concerten

Klankconcert in buurttuin Zoete Aarde op zondag 23 juni, 19.00 uur

Sylvia Amersfoort en Winfried Termaaten verzorgen een klankconcert op het yogafestival in Buurttuin Zoete Aarde te Zoetermeer, van 19.00 uur tot 20.00 uur.
Deelname: 8 euro
Aanmelden via yogafestival@ziggo.nl
Meer informatie op Facebook pagina Yogafestival 22 & 23 juni


Lees meer »

Vortex-Groepshealing Kracht in de Basis 1

23 juni 2019

Healing

Groepshealing Kracht in de Basis 1
In deze healing bouwen we aan een gezonde, stevige basis en zorgen dat de energie vrij uit door het lichaam kan stromen. Daarna voel je je meer mens, meer in balans, zekerder van je eigen kunnen en minder gespannen.

Locatie: Yoga-Loft, Leiderdorp
Deelname 16 euro
Aanmelden op 06 39655759

Yoga Nidra

30 juni 2019

11:00 uur - 12:30 uur

Lees meer »
Per keer€ 15,00

Vortex-Groepshealing Kracht in de Basis 2

7 juli 2019

Healing

Vortex-Groepshealing Kracht in de Basis 2
In deze groepshealing bouwen we voort op het fundament dat in de eerste healing gelegd werd waar de basisvoorraad energie op peil werd gebracht. Deze keer werken we aan het systeem zelf en zorgen dat het in z’n geheel versterkt en geoptimaliseerd wordt.

Locatie: Yoga-Loft, Leiderdorp
Deelname: 16 euro
Aanmelden op 06 39655759

Zomervakantie

13 juli 2019 - 18 augustus 2019

Vakantie

Tijdens de zomervakantie zullen er elke woensdag 2 yogalessen worden gegeven, om 10.00 uur en om 20.00 uur. Wie wil (mits van te voren aangemeld) kan deelnemen op basis van dana. Een dana is is een vrijwillige bijdrage. Het woord dana komt uit het boeddhisme en symboliseert je waardering voor de les die je geboden krijgt.

Groepshealing Kracht in de Basis 3

14 juli 2019

11.00 - 12.30

Groepshealing Kracht in de Basis 3
Optimale Doorstroming.

€ 15,00

Herfstvakantie

19 oktober 2019 - 27 oktober 2019

Vakantie

Kerstvakantie

21 december 2019 - 5 januari 2020

Vakantie

Ervaringen

I have known Winfried for 15 years and consider myself lucky to be friends with such an outstanding yoga teacher. His expertise, skills and personal charisma had a positive impact on my family. I enjoyed every minute of Winfried’s yoga classes which were well structured, relaxing and energising. Lees verder

T. B, Den Haag

Leuke, rustige Yogaschool. Winfried geeft goed en duidelijk les.

S. B, Den Haag

Met heel veel plezier volg ik al 15 jaar Yoga lessen bij Winfried, Ik heb de lessen altijd als bijzonder prettig ervaren, de sfeer is ontspannend en met Winfried heb ik een fijn persoonlijk contact waardoor ik mij tijdens de lessen heel erg op mijn gemak voel. De Yoga lessen zijn voor mij altijd een overweldigend rustpunt in mijn drukke schema. Ik hoop nog lang dit bij Winfried te mogen ervaren.

N.P, Den Haag

The best Yoga Teacher I ever had!!! Pity I had to move out to another town.

Ik volg al meer dan 10 jaar lessen bij Winfried…Ik ervaar het als heel fijn en ontspannend! Winfried geeft goed les en is goed te volgen. Het motiveert me om al die jaren te blijven komen naar zijn prettige studio.

C. H, Den Haag

Waar begin ik met te vertellen:
– hoe ik door een toevallig flyertje dat al twee jaar op mijn prikbord hing, nu al 10 jaar en 7 maanden bij Winfried op yogales zit?
– dat zitten niet betekent dat je de hele tijd zit? Lees meer

C, Den Haag

ik ben 10 jaar op les geweest bij deze bijzondere leraar. Kan nu helaas niet meer naar les komen, maar… ik heb enorm veel profijt en steun aan yoga. Wil je aan echte yoga doen. dan moet je bij Winfried zijn. Yoga zoals het hoort te zijn, meditatie en oefening voor lichaam en geest.
Dank je Winfried.

C. H, Den Haag

Toen ik op de website van Winfried Termaaten over VortexHealing las, heb ik direct een afspraak gemaakt. We bespraken het thema (ik voelde me afgescheiden) en Winfried begon met de behandeling. Ik voelde de energie in mijn lichaam binnenkomen en ook steeds meer doorstromen.

Na de behandeling voelde ik me ontspannen en goed. Ik heb daarna nog meer behandelingen gedaan en er zijn heel wat thema’s aan de orde gekomen, o.a. autoriteit, schuld, schaamte en vooral ook angst. Ik heb een hele reis gemaakt en voelde me gaandeweg psychisch steeds beter. Ook mijn fysieke gezondheid ging daarin mee. Ik kon bij Winfried met al mijn vragen en twijfels terecht en voelde me steeds begrepen en gerustgesteld.

Mijn ervaring met VortexHealing is dat het de mogelijkheid biedt om diepe emotionele patronen te doorbreken. Ik ben me een vrijer en blijer mens gaan voelen en kan het leven nu beter hanteren.

J. S.

Wil je yoga ervaren waarvoor yoga bedoeld is? Dan zijn de lessen van Winfried van harte aan te bevelen. Bevlogen en inspirerend. Vanuit de zachte benadering neemt hij je mee op je yogapad. Met zijn enorme kennis en wijsheid is iedere les weer anders. Luister maar naar wat hij te vertellen heeft. Die boodschap mag je zomaar mee naar huis nemen. Het kan allemaal in het centrum van Den Haag.

S de K, Den Haag

Met alle Tibetaanse klankschalen en andere instrumenten wordt het lichaam
ondergedompeld in een klankbad. Als het hoofd tot rust komt en het lichaam zich overgeeft, kan de energie weer vrij gaan stromen en zoekt z'n weg naar waar dat nodig is. Blokkades die de harmonie verstoren lossen langzaam op en een nieuw verfrist gevoel is het gevolg.

Elk concert is een unieke ervaring, afhankelijk van het moment en de betrokken personen. Maar de schalen maken altijd het beste en mooiste in de mens wakker.
Laat je inpakken en verrassen en gun je lichaam een moment van diepe rust.
De concerten zijn voor iedereen toegankelijk. Je bent van harte welkom.

We zullen 2 of 3 sessies doen, zodat niet alles afhangt van 1 enkele sessie. Het kan namelijk soms gebeuren dat je in slaap valt en helemaal niets hebt meegekregen van de woorden die voorbij zijn gekomen. Op deze manier komt er een 'herkansing', al doet de Yoga Nidra altijd wel z'n werk.

Yoga Nidra wordt ook wel slaapyoga genoemd omdat je met volledig bewustzijn in een ontspannen houding ligt, registrerend wat er in het bewustzijn voorbijkomt. Er wordt gezegd dat 1 uur Yoga Nidra overeenkomt met 3 tot 4 uur slaap.

Yoga Nidra leidt de aandacht naar binnen en laat je op ontspannende manier, zonder oordeel, naar jezelf kijken. Zonder de voortdurende controle die wij mensen vaak uitoefenen op wat we willen toelaten in ons bewustzijn, kunnen zaken en issues die spanning veroorzaken naar de oppervlakte komen en worden losgelaten.

In het dagelijks leven ervaren veel mensen een enorme stress. Stress is vaak het eerste symptoom van een disbalans tussen lichaam en geest. Als de stress niet wordt aangekeken of wordt onderdrukt, kan dit leiden tot ernstiger klachten. Yoga Nidra kan in dat opzicht preventief werken als het periodiek legen van onze eigen rugzak. Alles wat nodig is, is aandacht.