Over mij

Winfried Termaaten

Winfried Termaaten studeerde in 1985 cum laude af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag. Hij werkte jarenlang als ontwerper voor de internationale textiel- en papierindustrie.
Zijn opleiding tot yogaleraar ontving hij in diezelfde tijd van Corrie Koot (Studio Visie). Zij was zelf weer een leerling van Sri Swami Hridayananda Mataji, een vrouwelijke discipel van de beroemde Sri Swami Sivananda, de oprichter van de Divine Life Society.

Yoga Den Haag bij Winfried Termaaten

Blijven leren

Na z’n opleiding was hij achtereenvolgens werkzaam bij studio het Licht te Zoetermeer en studio Vikas te Den Haag. Winfried beoefent nu 39 jaar enthousiast yoga. Hij kan inmiddels bogen op bijna 31 jaar leservaring. In 1998 begon hij z’n eigen yogastudio. Na z’n opleiding volgde hij talloze bijscholingen. Op het gebied van adembeheersing, anatomie, mindfulness, rugklachten, Kripalu en Egyptische yoga, meditatie, chakrapsychologie, yoga en kanker (o.a. bij William Yang). Daarnaast aanvullende cursussen bij Marijke Ludwig.

In 2004 werd Winfried Termaaten Reiki-Master. Hij volgde daarnaast de opleiding tot bloesemtherapeut bij Bram Zaalberg te Horst. Ter verdere aanvulling van z’n healingcapaciteiten is hij actief bezig met de trainingen VortexHealing®. Hij verkreeg het certificaat dat hem bevoegd maakt tot het geven van Reconnective Healing®. Winfried kan lichaam en ziel met elkaar verbinden middels Soul/Body Fusion™. Een methode die is ontwikkeld door Jonette Crowley.
Zo’n 15 jaar terug ontdekte Winfried de heilzame werking van Tibetaanse klankschalen. Hij verzorgt tegenwoordig regelmatig klankconcerten.

Groepsles, maar ook individuele lessen

Naast de groepslessen geeft Winfried in de studio eveneens privé yogalessen in Den Haag. Bijvoorbeeld bij specifieke klachten, voor gerichte oefenprogramma’s of voor ademtherapie. Daarnaast geeft Winfried VortexHealing® – en Reikibehandelingen. Ook kan hij als bloesemtherapeut bloesemremedies inzetten ter ondersteuning van belangrijke lichaams- en/of levensprocessen. Reiki-inwijdingen vinden eveneens met regelmaat plaats.


Yoga

Yoga is de algemene benaming voor het gehele, uit India afkomstige, stelsel van oefeningen en technieken. Dat streeft ernaar de mens tot rijpheid en zelfverwerkelijking te brengen. Het woord yoga is afkomstig uit het Sanskriet. Het staat voor ‘verenigen’, ‘verbinden’ en ook ‘zich geestelijk verdiepen’. Het ervaren van eenheid met alles wat leeft. En, in essentie, met God, het Hogere, de Bron (of welke naam je er ook aan wilt geven) maakt de uiterlijke wereld tot een voortdurende spiegel van z’n innerlijke bewustzijnstoestand.

Harmonie

Wanneer de mens kan doordringen tot het volledige besef van wie of wat hij werkelijk is, dan vloeit daar een natuurlijke harmonie met zichzelf uit voort. Met z’n omgeving en het leven in het algemeen. Volledig tot bloei en rijpheid gekomen zullen alle kwaliteiten en mogelijkheden op een natuurlijke manier tot uiting komen en hun weg in de wereld vinden.

Over mij
Over mij 1

Winfried Termaaten Winfried Termaaten studeerde in 1985 cum laude af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag. Hij werkte jarenlang al

Product In-Stock: 1

Ervaringen

Ik heb Winfried leren kennen als een steeds krachtiger Vortex-healer.
Regelmatig heb ik een healing van hem mogen ontvangen. Een tijdje zelfs een healing in de week. Ook nu ik, door omstandigheden, niet zelf healingen kon bijwonen, was een healing op afstand geen probleem.
De mooie zachte energie van deze healingen doen mij zeer goed! En ik ben erg dankbaar dat ook de prijs zeer aanvaardbaar is. Dank Winfried!

M v.d. W

Leuke, rustige Yogaschool. Winfried geeft goed en duidelijk les.

S. B, Den Haag

I have known Winfried for 15 years and consider myself lucky to be friends with such an outstanding yoga teacher. His expertise, skills and personal charisma had a positive impact on my family. I enjoyed every minute of Winfried’s yoga classes which were well structured, relaxing and energising. Lees verder

T. B, Den Haag

The best Yoga Teacher I ever had!!! Pity I had to move out to another town.

A.J

Ik volg al meer dan 10 jaar lessen bij Winfried…Ik ervaar het als heel fijn en ontspannend! Winfried geeft goed les en is goed te volgen. Het motiveert me om al die jaren te blijven komen naar zijn prettige studio.

C. H, Den Haag

Wil je yoga ervaren waarvoor yoga bedoeld is? Dan zijn de lessen van Winfried van harte aan te bevelen. Bevlogen en inspirerend. Vanuit de zachte benadering neemt hij je mee op je yogapad. Met zijn enorme kennis en wijsheid is iedere les weer anders. Luister maar naar wat hij te vertellen heeft. Die boodschap mag je zomaar mee naar huis nemen. Het kan allemaal in het centrum van Den Haag.

S de K, Den Haag

ik ben 10 jaar op les geweest bij deze bijzondere leraar. Kan nu helaas niet meer naar les komen, maar… ik heb enorm veel profijt en steun aan yoga. Wil je aan echte yoga doen. dan moet je bij Winfried zijn. Yoga zoals het hoort te zijn, meditatie en oefening voor lichaam en geest.
Dank je Winfried.

C. H, Den Haag

Waar begin ik met te vertellen:
– hoe ik door een toevallig flyertje dat al twee jaar op mijn prikbord hing, nu al 10 jaar en 7 maanden bij Winfried op yogales zit?
– dat zitten niet betekent dat je de hele tijd zit? Lees meer

C, Den Haag

Met heel veel plezier volg ik al 15 jaar Yoga lessen bij Winfried, Ik heb de lessen altijd als bijzonder prettig ervaren, de sfeer is ontspannend en met Winfried heb ik een fijn persoonlijk contact waardoor ik mij tijdens de lessen heel erg op mijn gemak voel. De Yoga lessen zijn voor mij altijd een overweldigend rustpunt in mijn drukke schema. Ik hoop nog lang dit bij Winfried te mogen ervaren.

N.P, Den Haag

Toen ik op de website van Winfried Termaaten over VortexHealing las, heb ik direct een afspraak gemaakt. We bespraken het thema (ik voelde me afgescheiden) en Winfried begon met de behandeling. Ik voelde de energie in mijn lichaam binnenkomen en ook steeds meer doorstromen.

Na de behandeling voelde ik me ontspannen en goed. Ik heb daarna nog meer behandelingen gedaan en er zijn heel wat thema’s aan de orde gekomen, o.a. autoriteit, schuld, schaamte en vooral ook angst. Ik heb een hele reis gemaakt en voelde me gaandeweg psychisch steeds beter. Ook mijn fysieke gezondheid ging daarin mee. Ik kon bij Winfried met al mijn vragen en twijfels terecht en voelde me steeds begrepen en gerustgesteld.

Mijn ervaring met VortexHealing is dat het de mogelijkheid biedt om diepe emotionele patronen te doorbreken. Ik ben me een vrijer en blijer mens gaan voelen en kan het leven nu beter hanteren.

J. S.