Reiki

Reiki Den Haag

Reiki Den Haag. Word ingewijd of volg een behandeling bij Yoga Winfried Termaaten.

Reiki

Reiki is een eenvoudige, natuurlijke en praktische helingstechniek om lichaam en geest te ontspannen en in balans te brengen. Hierbij wordt vaak met handoplegging gewerkt om de energie naar de gewenste plek te leiden.

Omdat Reiki stressverminderend werkt en stress bij veel ziekten een belangrijke factor is, kan Reiki bij talloze klachten en aandoeningen behulpzaam zijn.

Het begrip Reiki is afkomstig uit het Japans en bestaat in feite uit 2 woorden: rei (spiritueel, heilig) en ki (levenskracht, levensenergie). Reiki maakt gebruik van deze universele energie die overal aanwezig is.

In feite is Reiki al duizenden jaren oud, maar de techniek zoals we hem heden ten dage kennen werd begin 20e eeuw herontdekt. Deze is ontwikkeld door de Japanner Mikao Usui als methode om de mens weer in contact te brengen met z’n eigen spiritualiteit. De van Japanse invloeden doortrokken techniek bereikte via Hawaï het westen. Hier kreeg Reiki vervolgens meer wereldse kenmerken. Reiki verspreidde zich vanuit Amerika over de rest van de wereld, om tenslotte in gewijzigde vorm weer terug te keren naar Japan.


Reiki Den Haag

Reikigraden

Reiki is één van de instrumenten die ons heden ten dage ter beschikking staan om zowel de aarde als onszelf naar een hoger niveau van bestaan te brengen. Meer en meer mensen leren hoe ze deze kracht kunnen gebruiken om hun eigen leven meer in harmonie te brengen. Door je hogere persoonlijke frequentie ben je beter in staat het hoofd te bieden aan de vele veranderingen die momenteel op aarde plaatsvinden.

Iedereen kan Reiki ‘leren’. Het vermogen om energie te ontvangen en door te geven is bij iedereen aangeboren. Er is wel bij Reiki een afstemming, c.q. initiatie nodig om het proces te activeren. Hiervoor is het nodig om door een Reiki master te worden ingewijd.

Reiki zal bij de geïnitieerde geblokkeerde energie weer in beweging brengen, op welk niveau die ook wordt vastgehouden. Ieder mens creëert in z’n leven blokkades. Vaak gebeurt dit onbewust. Sommige ontstaan al op jonge leeftijd, mede door toedoen van de omgeving. Zij weerhouden ons ervan ons hoogste potentieel te verwezenlijken en beperken de levensvreugde. Het loslaten van deze blokkades kan op verschillende manieren uitwerken: Soms komen ontgiftingsverschijnselen voor, omdat het lichaam in verhoogd tempo z’n afvalstoffen gaat afvoeren. Het kan zijn dat je sterker gaat dromen (soms over vorige levens) of dat oude zaken of herinneringen plotseling weer aan de oppervlakte komen.

Negatieve emoties of mentale patronen kunnen opspelen, evenals niet verwerkte gebeurtenissen van vroeger. Dit alles gebeurt slechts om je te helpen loslaten wat niet meer werkt of niet meer bij je past. Al die zaken die je belemmeren in je verdere groei. Zaken die achterhaald zijn en geen nut meer hebben mogen worden losgelaten. Het uiteindelijke resultaat is altijd positief. Werken met Reiki is voor alle betrokkenen, zowel voor de gever als de ontvanger, een vreugdevolle ervaring. Vertrouwen is het sleutelwoord en onvoorwaardelijk houden van jezelf de belangrijkste les die we allemaal mogen leren.

Er zijn drie graden van inwijding, welke hieronder worden toegelicht.

reiki I

Reiki I is bedoeld voor zelfgenezing, maar stelt je ook in staat om d.m.v. handoplegging helende energie aan anderen te geven, inclusief dieren en planten.

reiki II

Reiki II vergroot de hoeveelheid energie die door je lichaam en handen stroomt, maar is geconcentreerd op het emotionele en mentale vlak van de ontvanger. Tevens werkt het in op het karma van de geïnitieerde. Met de symbolen die je bij Reiki II ontvangt kun je ook op afstand genezen. Je overstijgt ruimte en tijd. Je kunt zowel oude situaties uit het verleden als gebeurtenissen in de toekomst helende energie toesturen.

reiki III

Reiki III is de graad van de meester en leraar. Deze laatste fase wordt doorgaans alleen gedaan door diegenen die Reiki een belangrijke plaats in hun leven willen geven en die zich geroepen voelen om de Reiki-kracht weer aan anderen door te geven.


Behandelingen

behandeling in de studio Den Haag

Voor een Reiki-behandeling in de studio in Den Haag ligt de cliënt aangekleed op de behandeltafel en de behandelaar plaatst z’n handen achtereenvolgens op de daartoe bestemde plekken. De behandeling, die ongeveer 1 uur duurt, werkt diep ontspannend op geest en lichaam en zal de energie in het lichaam aanmoedigen om volledig door te stromen. Hierdoor kunnen eventuele blokkades worden doorbroken. Het is aan te raden om na afloop voldoende water te drinken, om op die manier het lichaam te helpen z’n afvalstoffen los te laten.

behandeling op afstand

Het is bij Reiki mogelijk op afstand behandeld te worden. Wanneer je door omstandigheden niet persoonlijk aanwezig kunt zijn, werkt Reiki op afstand eveneens. Reiki overstijgt ruimte en tijd. Wat hiervoor nodig is, is een recente foto en een afgesproken tijd die je vrij houdt om de healing te ontvangen.


Inwijdingen

Om ingewijd te worden in Reiki heb je niets nodig, behalve een sterk verlangen om de inwijding te ontvangen en om met Reiki te willen werken. Inwijdingen vinden altijd plaats in één dag, meestal een zondag, met enkele weken daarna een terugkomochtend of -middag.


Afspraak en kosten

Neemt u contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een Reiki-behandeling of inwijding, of voor verdere informatie.

Reiki Den Haag: Kosten behandeling

Reiki behandeling€ 53,00
Afstandsbehandeling€ 53,00

Reiki Den Haag: Kosten inwijding

Reiki I€ 175,00
Reiki II€ 225,00

Ervaringen

ik ben 10 jaar op les geweest bij deze bijzondere leraar. Kan nu helaas niet meer naar les komen, maar… ik heb enorm veel profijt en steun aan yoga. Wil je aan echte yoga doen. dan moet je bij Winfried zijn. Yoga zoals het hoort te zijn, meditatie en oefening voor lichaam en geest.
Dank je Winfried.

C. H, Den Haag

Toen ik op de website van Winfried Termaaten over VortexHealing las, heb ik direct een afspraak gemaakt. We bespraken het thema (ik voelde me afgescheiden) en Winfried begon met de behandeling. Ik voelde de energie in mijn lichaam binnenkomen en ook steeds meer doorstromen.

Na de behandeling voelde ik me ontspannen en goed. Ik heb daarna nog meer behandelingen gedaan en er zijn heel wat thema’s aan de orde gekomen, o.a. autoriteit, schuld, schaamte en vooral ook angst. Ik heb een hele reis gemaakt en voelde me gaandeweg psychisch steeds beter. Ook mijn fysieke gezondheid ging daarin mee. Ik kon bij Winfried met al mijn vragen en twijfels terecht en voelde me steeds begrepen en gerustgesteld.

Mijn ervaring met VortexHealing is dat het de mogelijkheid biedt om diepe emotionele patronen te doorbreken. Ik ben me een vrijer en blijer mens gaan voelen en kan het leven nu beter hanteren.

J. S.

Wil je yoga ervaren waarvoor yoga bedoeld is? Dan zijn de lessen van Winfried van harte aan te bevelen. Bevlogen en inspirerend. Vanuit de zachte benadering neemt hij je mee op je yogapad. Met zijn enorme kennis en wijsheid is iedere les weer anders. Luister maar naar wat hij te vertellen heeft. Die boodschap mag je zomaar mee naar huis nemen. Het kan allemaal in het centrum van Den Haag.

S de K, Den Haag

The best Yoga Teacher I ever had!!! Pity I had to move out to another town.

A.J

Met heel veel plezier volg ik al 15 jaar Yoga lessen bij Winfried, Ik heb de lessen altijd als bijzonder prettig ervaren, de sfeer is ontspannend en met Winfried heb ik een fijn persoonlijk contact waardoor ik mij tijdens de lessen heel erg op mijn gemak voel. De Yoga lessen zijn voor mij altijd een overweldigend rustpunt in mijn drukke schema. Ik hoop nog lang dit bij Winfried te mogen ervaren.

N.P, Den Haag

Leuke, rustige Yogaschool. Winfried geeft goed en duidelijk les.

S. B, Den Haag

Ik volg al meer dan 10 jaar lessen bij Winfried…Ik ervaar het als heel fijn en ontspannend! Winfried geeft goed les en is goed te volgen. Het motiveert me om al die jaren te blijven komen naar zijn prettige studio.

C. H, Den Haag

Waar begin ik met te vertellen:
– hoe ik door een toevallig flyertje dat al twee jaar op mijn prikbord hing, nu al 10 jaar en 7 maanden bij Winfried op yogales zit?
– dat zitten niet betekent dat je de hele tijd zit? Lees meer

C, Den Haag

I have known Winfried for 15 years and consider myself lucky to be friends with such an outstanding yoga teacher. His expertise, skills and personal charisma had a positive impact on my family. I enjoyed every minute of Winfried’s yoga classes which were well structured, relaxing and energising. Lees verder

T. B, Den Haag