06 39 65 57 59 winfriedyoga@hotmail.com

VortexHealing®

oorsprong en achtergrond

VortexHealing® – Divine Energy Healing

VortexHealing® is een krachtige, holistische, energetische vorm van helen, die uitsluitend werkt met goddelijk licht en bewustzijn. Dit zorgt voor diepe transformatie op alle niveaus.

De naam VortexHealing® is afkomstig van een speciale energie vortex die de schakel vormt tussen onze fysieke wereld en een speciaal goddelijk helend rijk dat direct door materie en bewustzijn werkt om onze emotionele kwesties te transformeren, ongeacht op welk niveau we ze in ons systeem vasthouden, inclusief ons fysieke weefsel.

Wat VortexHealing® zo bijzonder maakt is dat er effectief en diep kan worden ingewerkt op het karmische lichaam, de plek waar al onze herinneringen aan vorige levens en kwesties bijeen worden gehouden. Hier ligt ook de kern van onze basiservaring van afgescheidenheid, de ‘Ik’ die gescheiden is van de rest van de wereld. Het web van conditionering wordt door het menselijke energiesysteem op z’n plaats gehouden en wordt tijdens opeenvolgende levens alleen maar dichter en dichter. Het is de hoofdoorzaak van het verzwakken van onze fysieke en psychische gezondheid, wat tenslotte uitmondt in allerlei ziektes. Met behulp van VortexHealing® is het mogelijk om deze conditioneringen tot op het diepste niveau af te breken.

Er zijn 49 verschillende soorten Vortex licht, elk ontworpen om een speciaal effect te creëren. Het kan gebruikt worden om het hele fysieke systeem van energie te voorzien of om het te gronden, als ook om emotionele of karmische conditionering in beweging te brengen en te transformeren. Sommige soorten Vortex licht hebben een harmoniserend effect, andere worden speciaal ingezet bij ontstekingen of om infecties uit te branden. Er zijn er die een diepe innerlijke vrede voelbaar maken, en er zijn er die meer intimiteit creëren. De verschillende vormen Vortex licht kunnen afzonderlijk worden gebruikt of allen tezamen. Vortex energie kan gebruikt worden om bijvoorbeeld het energetische systeem te ondersteunen of te harmoniseren (aura’s, chakra’s, meridianen, etc.) of er kan specifiek op lichaamsweefsel of organen gewerkt worden. Veel vormen van Vortex licht zullen helpen om het spirituele hart verder te openen in de richting van spiritueel ontwaken.

Vortex healing Den Haag

VortexHealing® bestaat al duizenden jaren en heeft z’n oorsprong in wat nu Engeland is. Het is een zachte, doch uiterst krachtige vorm van genezen van het geslacht Merlijn, die op een intensieve manier wordt overgedragen van leraar op behandelaar.

In ieders leven komen belangrijke groeimomenten voor. Situaties of gebeurtenissen die het nodige van ons vragen en die hun weerslag kunnen vinden op elk aspect van ons leven. Bij de een dwingt het lichaam zelf, in de vorm van ziektes of kwalen, misschien tot nader onderzoek, bij de ander zijn het wellicht heftige emoties die plotseling opspelen na het verlies van een dierbare. Soms raken we verstrikt in oude levensthema’s en verliezen we het zicht op de grotere samenhang van alles. Het zijn momenten die we vaak ervaren als pijnlijk, lastig en oncomfortabel, maar die tegelijkertijd kunnen worden gezien als kansen om verder te groeien en dieper door te dringen in de essentie van het bestaan en onze Ware Natuur.

Voor meer informatie over VortexHealing® kun je de uitgebreide website bekijken: www.vortexhealing.org

Behandeling

behandeling in de studio

Een Vortex behandeling duurt ongeveer een uur, waarbij de cliënt aangekleed op de behandeltafel ligt. De behandelaar kan z’n handen bij het hoofd of de voeten van de cliënt plaatsen, of b.v. op een orgaan of gewricht dat extra ondersteuning behoeft. Een behandeling wordt meestal als heel ontspannen ervaren. In die diep ontspannen toestand wordt het een stuk makkelijker om oude ballast los te laten, waardoor je je daarna een stuk lichter voelt, uitgerust en dicht bij jezelf. Herhaalde behandelingen zullen het bewustzijn van de cliënt helpen vergroten.

Elke Vortex-behandeling zal het bewustwordingsproces versnellen, een dieper inzicht geven in de ware aard van ons bestaan en het spirituele hart helpen zich meer en meer te openen, opdat we de adembenemende volheid van het leven werkelijk kunnen ervaren.

VortexHealing® is goddelijke energie en kan daarom in zijn puurheid alleen voor positieve doeleinden gebruikt worden. De behandelaar is slechts het kanaal waar de energie doorheen stroomt.

afstandsbehandeling

VortexHealing® werkt ook op afstand. Wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn voor een behandeling (b.v. door ziekte of verminderde mobiliteit) is het mogelijk om op afstand behandeld te worden. De resultaten bij VortexHealing zijn bijzonder goed. Alles wat hiervoor nodig is, is een recente foto en een afgesproken tijd die je vrij houdt om de healing te kunnen ontvangen.

Afspraak en kosten

Neemt u contact met mij op voor meer informatie over VortexHealing® of het maken van een afspraak.

VortexHealing€ 57,50
Afstandsbehandeling€ 57,50
Groepshealing op afstandenkele sessie € 17,50

Ervaringen