VortexHealing®

oorsprong en achtergrond

VortexHealing® – Divine Energy Healing

VortexHealing® is een krachtige, holistische, energetische vorm van helen, die uitsluitend werkt met goddelijk licht en bewustzijn. Dit zorgt voor diepe transformatie op alle niveaus.

De naam VortexHealing® is afkomstig van een speciale energie vortex die de schakel vormt tussen onze fysieke wereld en een speciaal goddelijk helend rijk dat direct door materie en bewustzijn werkt om onze emotionele kwesties te transformeren, ongeacht op welk niveau we ze in ons systeem vasthouden, inclusief ons fysieke weefsel.

Wat VortexHealing® zo bijzonder maakt is dat er effectief en diep kan worden ingewerkt op het karmische lichaam, de plek waar al onze herinneringen aan vorige levens en kwesties bijeen worden gehouden. Hier ligt ook de kern van onze basiservaring van afgescheidenheid, de ‘Ik’ die gescheiden is van de rest van de wereld. Het web van conditionering wordt door het menselijke energiesysteem op z’n plaats gehouden en wordt tijdens opeenvolgende levens alleen maar dichter en dichter. Het is de hoofdoorzaak van het verzwakken van onze fysieke en psychische gezondheid, wat tenslotte uitmondt in allerlei ziektes. Met behulp van VortexHealing® is het mogelijk om deze conditioneringen tot op het diepste niveau af te breken.

Er zijn 49 verschillende soorten Vortex licht, elk ontworpen om een speciaal effect te creëren. Het kan gebruikt worden om het hele fysieke systeem van energie te voorzien of om het te gronden, als ook om emotionele of karmische conditionering in beweging te brengen en te transformeren. Sommige soorten Vortex licht hebben een harmoniserend effect, andere worden speciaal ingezet bij ontstekingen of om infecties uit te branden. Er zijn er die een diepe innerlijke vrede voelbaar maken, en er zijn er die meer intimiteit creëren. De verschillende vormen Vortex licht kunnen afzonderlijk worden gebruikt of allen tezamen. Vortex energie kan gebruikt worden om bijvoorbeeld het energetische systeem te ondersteunen of te harmoniseren (aura’s, chakra’s, meridianen, etc.) of er kan specifiek op lichaamsweefsel of organen gewerkt worden. Veel vormen van Vortex licht zullen helpen om het spirituele hart verder te openen in de richting van spiritueel ontwaken.

Vortex healing Den Haag

VortexHealing® bestaat al duizenden jaren en heeft z’n oorsprong in wat nu Engeland is. Het is een zachte, doch uiterst krachtige vorm van genezen van het geslacht Merlijn, die op een intensieve manier wordt overgedragen van leraar op behandelaar.

In ieders leven komen belangrijke groeimomenten voor. Situaties of gebeurtenissen die het nodige van ons vragen en die hun weerslag kunnen vinden op elk aspect van ons leven. Bij de een dwingt het lichaam zelf, in de vorm van ziektes of kwalen, misschien tot nader onderzoek, bij de ander zijn het wellicht heftige emoties die plotseling opspelen na het verlies van een dierbare. Soms raken we verstrikt in oude levensthema’s en verliezen we het zicht op de grotere samenhang van alles. Het zijn momenten die we vaak ervaren als pijnlijk, lastig en oncomfortabel, maar die tegelijkertijd kunnen worden gezien als kansen om verder te groeien en dieper door te dringen in de essentie van het bestaan en onze Ware Natuur.

Voor meer informatie over VortexHealing® kun je de uitgebreide website bekijken: www.vortexhealing.org

Behandeling

behandeling in de studio

Een Vortex behandeling duurt ongeveer een uur, waarbij de cliënt aangekleed op de behandeltafel ligt. De behandelaar kan z’n handen bij het hoofd of de voeten van de cliënt plaatsen, of b.v. op een orgaan of gewricht dat extra ondersteuning behoeft. Een behandeling wordt meestal als heel ontspannen ervaren. In die diep ontspannen toestand wordt het een stuk makkelijker om oude ballast los te laten, waardoor je je daarna een stuk lichter voelt, uitgerust en dicht bij jezelf. Herhaalde behandelingen zullen het bewustzijn van de cliënt helpen vergroten.

Elke Vortex-behandeling zal het bewustwordingsproces versnellen, een dieper inzicht geven in de ware aard van ons bestaan en het spirituele hart helpen zich meer en meer te openen, opdat we de adembenemende volheid van het leven werkelijk kunnen ervaren.

VortexHealing® is goddelijke energie en kan daarom in zijn puurheid alleen voor positieve doeleinden gebruikt worden. De behandelaar is slechts het kanaal waar de energie doorheen stroomt.

afstandsbehandeling

VortexHealing® werkt ook op afstand. Wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn voor een behandeling (b.v. door ziekte of verminderde mobiliteit) is het mogelijk om op afstand behandeld te worden. De resultaten bij VortexHealing zijn bijzonder goed. Alles wat hiervoor nodig is, is een recente foto en een afgesproken tijd die je vrij houdt om de healing te kunnen ontvangen.

Afspraak en kosten

Neemt u contact met mij op voor meer informatie over VortexHealing® of het maken van een afspraak.

VortexHealing€ 55,00
Afstandsbehandeling€ 55,00
Groephealings op zondag€ 15,00

Ervaringen

Ik volg al meer dan 10 jaar lessen bij Winfried…Ik ervaar het als heel fijn en ontspannend! Winfried geeft goed les en is goed te volgen. Het motiveert me om al die jaren te blijven komen naar zijn prettige studio.

C. H, Den Haag

Toen ik op de website van Winfried Termaaten over VortexHealing las, heb ik direct een afspraak gemaakt. We bespraken het thema (ik voelde me afgescheiden) en Winfried begon met de behandeling. Ik voelde de energie in mijn lichaam binnenkomen en ook steeds meer doorstromen.

Na de behandeling voelde ik me ontspannen en goed. Ik heb daarna nog meer behandelingen gedaan en er zijn heel wat thema’s aan de orde gekomen, o.a. autoriteit, schuld, schaamte en vooral ook angst. Ik heb een hele reis gemaakt en voelde me gaandeweg psychisch steeds beter. Ook mijn fysieke gezondheid ging daarin mee. Ik kon bij Winfried met al mijn vragen en twijfels terecht en voelde me steeds begrepen en gerustgesteld.

Mijn ervaring met VortexHealing is dat het de mogelijkheid biedt om diepe emotionele patronen te doorbreken. Ik ben me een vrijer en blijer mens gaan voelen en kan het leven nu beter hanteren.

J. S.

Ik heb Winfried leren kennen als een steeds krachtiger Vortex-healer.
Regelmatig heb ik een healing van hem mogen ontvangen. Een tijdje zelfs een healing in de week. Ook nu ik, door omstandigheden, niet zelf healingen kon bijwonen, was een healing op afstand geen probleem.
De mooie zachte energie van deze healingen doen mij zeer goed! En ik ben erg dankbaar dat ook de prijs zeer aanvaardbaar is. Dank Winfried!

M v.d. W

Waar begin ik met te vertellen:
– hoe ik door een toevallig flyertje dat al twee jaar op mijn prikbord hing, nu al 10 jaar en 7 maanden bij Winfried op yogales zit?
– dat zitten niet betekent dat je de hele tijd zit? Lees meer

C, Den Haag

Leuke, rustige Yogaschool. Winfried geeft goed en duidelijk les.

S. B, Den Haag

ik ben 10 jaar op les geweest bij deze bijzondere leraar. Kan nu helaas niet meer naar les komen, maar… ik heb enorm veel profijt en steun aan yoga. Wil je aan echte yoga doen. dan moet je bij Winfried zijn. Yoga zoals het hoort te zijn, meditatie en oefening voor lichaam en geest.
Dank je Winfried.

C. H, Den Haag

My interest for Yoga and alternative healings techniques was fully triggered during a trip to Bali and I found my way to Winfried’s studio, upon my return to the Hague.
Since then, I tried different kind of techniques to free and energize my flow of energy.

I have a very hectic work and travelling schedule and the Hatha yoga session have really allowed me to exercise and practice my breathing control and get more ‘grounded’, even if I unfortunately cannot attend as regularly as I would like!

The ‘VortexHealing’ is just an amazing experience! I have benefitted from group session at the studio and at a distance. You really need to try it, to know how it can truly boost you . The influx of energy you feel and receive is experienced differently depending on the person, however for me it is always truly bewildering!

Last, but not least, I took the first-degree initiation of Reiki a couple of months ago, after having a healing session with Winfried. I must say that since then I use and practice it in my daily life, on myself and members of my close surrounding, as a stress reducer mainly and to release blocked energy.

I cannot recommend enough to add all of these healing techniques, added to the constant caring guidance of Winfried to your search for your inner balance.”

S.G.

Met heel veel plezier volg ik al 15 jaar Yoga lessen bij Winfried, Ik heb de lessen altijd als bijzonder prettig ervaren, de sfeer is ontspannend en met Winfried heb ik een fijn persoonlijk contact waardoor ik mij tijdens de lessen heel erg op mijn gemak voel. De Yoga lessen zijn voor mij altijd een overweldigend rustpunt in mijn drukke schema. Ik hoop nog lang dit bij Winfried te mogen ervaren.

N.P, Den Haag

Een healing van Winfried is een bijzondere ervaring. Tijdens de healing voel ik rust en ontspanning. Ik voel mij wegzakken, alsof ik in de aarde verdwijn. Ik val in een diepe slaap.
Als de healing is afgerond, voel ik mij verkwikt. Om mijn lichaam heeft zich als het ware een beschermlaag gevormd. Mentaal ben ik weerbaarder, ik heb vertrouwen.

H. de S.L.

Ik volg al bijna 18 jaar wekelijks de yogalessen bij Winfried. Na al deze jaren is het nog steeds heel fijn om te gaan! De lessen hebben altijd een goede opbouw en afwisseling in inhoud. Ik ervaar het als zeer prettig dat je je eigen mogelijkheden kan benutten tijdens de oefeningen en niet gepusht wordt om verder te gaan dan voor jou goed voelt.

Verder is Winfried een schat van een man/mens – altijd zeer attent! – en inspirerend in zijn overdenkingen, hetgeen je ook op dit vlak (geestelijke) voeding geeft.
Er zijn veel extra’s die hij te bieden heeft, zoals o.a. de VortexHealing en de yoga Nidra. Kortom een prachtige yogastudio en een hele prettige lesprijs, waardoor het voor iedereen betaalbaar blijft/is. Succes met jouw keuze. Volg je hart.

R.K.

The best Yoga Teacher I ever had!!! Pity I had to move out to another town.

A.J

I have known Winfried for 15 years and consider myself lucky to be friends with such an outstanding yoga teacher. His expertise, skills and personal charisma had a positive impact on my family. I enjoyed every minute of Winfried’s yoga classes which were well structured, relaxing and energising. Lees verder

T. B, Den Haag

Wil je yoga ervaren waarvoor yoga bedoeld is? Dan zijn de lessen van Winfried van harte aan te bevelen. Bevlogen en inspirerend. Vanuit de zachte benadering neemt hij je mee op je yogapad. Met zijn enorme kennis en wijsheid is iedere les weer anders. Luister maar naar wat hij te vertellen heeft. Die boodschap mag je zomaar mee naar huis nemen. Het kan allemaal in het centrum van Den Haag.

S de K, Den Haag