Yoga Nidra

Yoga Nidra Den Haag

Yoga Nidra Den Haag. Met regelmaat wordt er yoga nidra gegeven bij Yoga Winfried Termaaten in Den Haag. Deze bijeenkomsten zijn bij uitstek geschikt om met yoga nidra kennis te maken of om de beoefening van yoga nidra verder te verdiepen.

Yoga Nidra Den Haag

Yoga nidra is voor iedereen geschikt en kan door iedereen worden beoefend.
Yoga nidra is een bijzondere vorm van yoga waarbij in een liggende positie geleidelijk aan alle zintuigen worden teruggetrokken, waardoor een verhoogd bewustzijn ontstaat.
Nidra betekent slaap en in yoga nidra lijkt een mens inderdaad te slapen. Het is echter het lichaam dat uitrust terwijl de geest volledig waakzaam blijft en bijzonder ontvankelijk is. Je zou yoga nidra een liggende meditatie kunnen noemen.

Vooral door regelmatige beoefening zal yoga nidra meer betekenis voor je krijgen en zul je kunnen profiteren van de vele voordelen die yoga nidra te bieden heeft:

  • diepe ontspanning van geest en lichaam
  • grotere concentratie
  • loslaten van chronische stress
  • oplossen van slaapproblemen
  • oplossen van trauma
  • overstijgen van bezorgdheid, angst, boosheid en depressieve gevoelens
  • meer harmonie in dagelijks leven en relaties
  • verdieping van de meditatie-praktijk

Op een dieper niveau leidt yoga nidra naar onze Ware Natuur, het centrum van Zijn en is het een hulpmiddel voor spirituele transformatie op onze weg naar Zelf-realisatie.

Met regelmaat vinden er in de studio speciale yoga nidra bijeenkomsten plaats. Deze bijeenkomsten zijn bij uitstek geschikt als je eens een keer met yoga nidra wilt kennismaken of als je yoga nidra juist vaker wilt ondergaan. Yoga nidra is voor iedereen geschikt en kan door iedereen worden beoefend.

 

Tijden

In de agenda vindt u de data waarop yoga nidra in de studio gegeven wordt.

 

Kosten

Per keer€ 15,00

Ervaringen

ik ben 10 jaar op les geweest bij deze bijzondere leraar. Kan nu helaas niet meer naar les komen, maar… ik heb enorm veel profijt en steun aan yoga. Wil je aan echte yoga doen. dan moet je bij Winfried zijn. Yoga zoals het hoort te zijn, meditatie en oefening voor lichaam en geest.
Dank je Winfried.

C. H, Den Haag

I have known Winfried for 15 years and consider myself lucky to be friends with such an outstanding yoga teacher. His expertise, skills and personal charisma had a positive impact on my family. I enjoyed every minute of Winfried’s yoga classes which were well structured, relaxing and energising. Lees verder

T. B, Den Haag

Toen ik op de website van Winfried Termaaten over VortexHealing las, heb ik direct een afspraak gemaakt. We bespraken het thema (ik voelde me afgescheiden) en Winfried begon met de behandeling. Ik voelde de energie in mijn lichaam binnenkomen en ook steeds meer doorstromen.

Na de behandeling voelde ik me ontspannen en goed. Ik heb daarna nog meer behandelingen gedaan en er zijn heel wat thema’s aan de orde gekomen, o.a. autoriteit, schuld, schaamte en vooral ook angst. Ik heb een hele reis gemaakt en voelde me gaandeweg psychisch steeds beter. Ook mijn fysieke gezondheid ging daarin mee. Ik kon bij Winfried met al mijn vragen en twijfels terecht en voelde me steeds begrepen en gerustgesteld.

Mijn ervaring met VortexHealing is dat het de mogelijkheid biedt om diepe emotionele patronen te doorbreken. Ik ben me een vrijer en blijer mens gaan voelen en kan het leven nu beter hanteren.

J. S.

Waar begin ik met te vertellen:
– hoe ik door een toevallig flyertje dat al twee jaar op mijn prikbord hing, nu al 10 jaar en 7 maanden bij Winfried op yogales zit?
– dat zitten niet betekent dat je de hele tijd zit? Lees meer

C, Den Haag

Leuke, rustige Yogaschool. Winfried geeft goed en duidelijk les.

S. B, Den Haag

Met heel veel plezier volg ik al 15 jaar Yoga lessen bij Winfried, Ik heb de lessen altijd als bijzonder prettig ervaren, de sfeer is ontspannend en met Winfried heb ik een fijn persoonlijk contact waardoor ik mij tijdens de lessen heel erg op mijn gemak voel. De Yoga lessen zijn voor mij altijd een overweldigend rustpunt in mijn drukke schema. Ik hoop nog lang dit bij Winfried te mogen ervaren.

N.P, Den Haag

Wil je yoga ervaren waarvoor yoga bedoeld is? Dan zijn de lessen van Winfried van harte aan te bevelen. Bevlogen en inspirerend. Vanuit de zachte benadering neemt hij je mee op je yogapad. Met zijn enorme kennis en wijsheid is iedere les weer anders. Luister maar naar wat hij te vertellen heeft. Die boodschap mag je zomaar mee naar huis nemen. Het kan allemaal in het centrum van Den Haag.

S de K, Den Haag

The best Yoga Teacher I ever had!!! Pity I had to move out to another town.

A.J

Ik volg al meer dan 10 jaar lessen bij Winfried…Ik ervaar het als heel fijn en ontspannend! Winfried geeft goed les en is goed te volgen. Het motiveert me om al die jaren te blijven komen naar zijn prettige studio.

C. H, Den Haag